Zaterdag, bij de opening van de zeventiende etappe van de Italiaanse competitie, boekte het eerste elftal van Fiorentina een fatale zege op gastgenoot Sassuolo met 2-1.
En in het Artemio Franchi-stadion in Florence, en terwijl de wedstrijd afstevende op een positief gelijkspel, nadat Ricardo Saponara Fiorentina op voorsprong zette (48), waarna Domenico Berardi gelijk maakte voor Sassuolo (57 vanaf de penaltystip), greep het land van de eigenaar overwinning dankzij de Spanjaard Aan Nico Gonzalez uit de strafschop (90). +1″.
Gonzalez slaagde erin om zijn eerste doelpunt te maken na maanden weg van het stadion, en het leek thuis te komen toen hij een penalty scoorde na een handsbal in het strafschopgebied door Sassuolo’s Braziliaanse speler Rowan Tresoldi.
Fiorentina schoof tijdelijk op naar de negende plaats met 23 punten, terwijl Sassuolo zestiende staat met 16 punten.
Fiorentina behaalde hun eerste overwinning na twee ontmoetingen, na een 1-1 gelijkspel tegen Monza in de laatste ronde en verlies van Milan in de 15e ronde, terwijl Sassuolo puntloos bleef voor de zesde wedstrijd op rij.

EN

EN

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *