Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten van sociale media verspreidden foto’s en video’s van de Russische president Vladimir Poetin die “alleen” in een kerk stond tijdens een orthodoxe kerstmis, wat leidde tot reacties.

Poetin woonde volgens het Kremlin een kerstavonddienst bij in de kathedraal van het Kremlin.

Donderdag riep de Russische president op tot een tijdelijk staakt-het-vuren van 36 uur in Oekraïne, zodat orthodoxe volgelingen kerstdiensten kunnen bijwonen, maar de Oekraïense president Volodymyr Zelensky verwierp het voorstel en zei dat Rusland van plan was de orthodoxe kerst te gebruiken als een “dekmantel” om de voorraden te herstellen. . en stopte de Oekraïense opmars in de oostelijke Donbass-regio.

Veel Oekraïners vierden orthodoxe kerst in de hoofdstad Kiev, waar de kathedraal van de Hemelvaart, onderdeel van de historische Kiev-Pechersk Lavra, zaterdag voor het eerst in een eeuw diensten in het Oekraïens hield.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *