Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Koeweitse ambassade in Caïro heeft gereageerd op circulerende videoclips van wat werd gerapporteerd als een “aanval” op Koeweitse studenten in Alexandrië, en legde uit dat wat er gebeurde een ruzie was tussen een groep van haar studenten.

De ambassade zei in een verklaring, die het Koeweitse ministerie van Buitenlandse Zaken op haar Twitter-pagina publiceerde: “De Ambassade van de Staat Koeweit in de Arabische Republiek Egypte verklaarde in een verklaring dat, gezien de video die op sociale netwerken circuleerde, , wat er gebeurde was een ruzie tussen een groep Koeweitse studenten die daar in een van de commerciële complexen studeerden, resulteerde in enkele lichte verwondingen, en beveiligingspersoneel van het complex kwam tussenbeide om het uiteen te drijven, en de ambassade en cultureel attaché in Alexandrië houden momenteel toezicht op het onderzoek met de relevante autoriteiten.

En ze vervolgde: “De ambassade betreurt wat er is gebeurd, maar drukt haar ongenoegen uit over dit gedrag van sommige van haar studenten en roept op tot respect voor de wetten en voorschriften die van kracht zijn in de Arabische Republiek Egypte.”

In een daaropvolgende afzonderlijke verklaring zei de ambassade: “In het licht van het toezicht op de Ambassade van de Staat Koeweit in de Arabische Republiek Egypte na een woordenwisseling die vandaag, zaterdag 7 januari 2023, plaatsvond tussen Koeweitse studenten in de vroege ochtend van een winkelcomplex in de stad Alexandrië, en als resultaat van contacten die de ambassade heeft gelegd met bevoegde overheidsfunctionarissen.” Het Egyptische onderzoek geeft om de veiligheid van zijn studenten die in de Arabische Republiek Egypte studeren en zorgt ervoor dat ze daar goed worden behandeld. Alle Koeweitse studenten zijn vanmiddag vrijgelaten. In dit verband roept de Ambassade van de Staat Koeweit in Caïro nogmaals alle studenten die in de Arabische Republiek Egypte studeren op zich te houden aan de geldende wet- en regelgeving. laat het er zijn.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *