Berlijn, Duitsland (CNN) – De Duitse politie zei begin zondag dat een 32-jarige Iraanse staatsburger in West-Duitsland werd vastgehouden op verdenking van het plannen van een terroristische aanslag.

De politie zei dat ze denken dat de verdachte “een ernstige gewelddaad voorbereidde door de staat te bedreigen door cyanide en ricine te kopen om een ​​islamitisch gemotiveerde aanval te plegen”.

De politie maakte ook bekend dat ze op de achtergrond van dezelfde zaak een andere persoon hebben aangehouden, die geen informatie of details over haar heeft verstrekt.

De politie zei dat de aanhouding van de Iraanse verdachte volgde op een onderzoek door het Centraal Bureau van de Terrorismerechtbank van Noordrijn-Westfalen, een onderdeel van het openbaar ministerie van Düsseldorf.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *