Als er een geautoriseerde stem is binnen de zevende kunst, dan is het de stem Martin Scorsese. Behalve dat hij een van de grootste regisseurs in de geschiedenis van de cinema is, werkt hij ook aan de productie van nieuwe filmmakers (zoals het recente geval van de gebroeders Safdie) en in de restauratie en historische conservatie van de meest archeologische celluloid, maken hem tot een van de zeldzame figuren die niet in de draaikolk van franchises, prequels en nieuw hollywood opnieuw opstarten. In een tijd waarin er geen filmsterren meer zijn en projecten met uitzonderlijke casts zoals Amsterdam Y Babylon, is er een steeds sterker aanwezig gevoel van een paradigmaverschuiving, inclusief enig ongeloof in de toekomst van de cinema. De Oscar-winnende regisseur van The Departed meent echter TEEReen nieuwe speelfilm geregisseerd door Todd veldis een brug naar het hoopvolle idee dat er nog steeds een manier zal zijn om te innoveren en originele verhalen vertellen op het grote scherm.

‘TÁR’ (focusfuncties)

Het ding is dat met de New York Critics Circle Awards, TEER werd de hoofdpersoon in de race voor de Oscar van 2023. De film, met in de hoofdrol Cate Blanchett, won de prijs voor Beste Film en Beste Actrice voor een Australische. En wie bracht de belangrijkste erkenning? Nou, Scorsese, die een van de grote voorstanders is van Fields nieuwste werk:

Martin Scorsese
‘TÁR’ (focusfuncties)

“De wolken trokken op toen ik Todds film zag, TEER. De stof zelf van uw film heeft dit bereikt. Alle aspecten van de gebruikte cinematografie en film bevestigen dit. Het veranderen van locatie bijvoorbeeld, het veranderen van locatie zelf doet waar cinematografie het beste in is, namelijk ruimte en tijd terugbrengen tot wat ze zijn, wat niets is”, zei de regisseur in zijn openingsspeech. Een lofzang die minutenlang doorging en waarmee hij zich voor al die huidige speelfilms uitriep tot absolute fan “Ze pakken onze handen en troosten ons en vertellen ons dat alles uiteindelijk goed komt.”

2023 wordt het jaar waarin we de nieuwe Martin Scorsese zien, Bloemen van de moorddadige maan. Een western over misdaden in de Osage Nation geproduceerd door Apple TV+.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *