Het eerste team van Barcelona nam een ​​van de grootste hindernissen weg in hun poging om de La Liga-titel te heroveren, die ze de afgelopen drie seizoenen hebben verloren, na een kostbare 1-0 overwinning op gastland Atletico Madrid in een top-of-the-table ronde van 16 wedstrijden op zondag.
Het saldo van Barcelona, ​​dat terugkeerde op het winnende circuit na in de laatste etappe thuis met 1-1 te hebben verloren van Espanyol, steeg tot 41 punten om bovenaan te zitten, met 3 punten voorsprong op de naaste volgers, de eeuwige rivaal Real Madrid.
Aan de andere kant stopte Atletico Madrid, dat dit seizoen zijn vijfde nederlaag in het kampioenschap leed, na 8 overwinningen en 3 gelijke spelen op 27 punten op de vijfde plaats.
En bij afwezigheid van de Poolse ster Robert Lewandowski uit Barcelona wegens schorsing, waardoor de ervaren linksback Jordi Alba uit het team van coach Xavi Hernandez werd gezet, speelde de Franse vertegenwoordiger Osman Dembele de kampioensrol in de wedstrijd, nadat hij scoorde het enige doel voor gasten.
De twee teams eindigden de wedstrijd met tien spelers nadat Ferran Torres naar Barcelona werd gestuurd en Stefan Savić in de tweede minuut van de blessuretijd van het veld werd gestuurd in plaats van de verloren tijd in de tweede helft.
Dit was Barcelona’s laatste test voor het komende optreden in de Spaanse Super Cup, georganiseerd door Saoedi-Arabië, waaraan Real, Valencia en Real Betis zullen deelnemen.
Barcelona speelt komende donderdag Real Betis, de kampioen van de Copa del Rey van vorig seizoen, in de halve finale in het King Fahd Stadion in Riyadh, voordat landskampioen Real Madrid komende woensdag in dezelfde rol in hetzelfde stadion tegen Valencia speelt.

Dembele versloeg Atletico ... en nam de leiding van Barcelona

Dembele versloeg Atletico ... en nam de leiding van Barcelona

Dembele versloeg Atletico ... en nam de leiding van Barcelona

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *