Volgens het semi-officiële persbureau Fars werden Mohammad Mehdi Karami, een 21-jarige Iraans-Koerdische karatekampioen, en Seyyed Mohammad Hosseini, een 20-jarige vrijwillige kindercoach, geëxecuteerd.

Beide mannen, die naar verluidt deelnamen aan demonstraties tegen het regime, werden in december veroordeeld voor het doden van een lid van de Basij-paramilitaire strijdmacht.

Mensenrechtenorganisaties zeggen dat beide mannen in detentie zijn gemarteld en hebben Iraanse functionarissen beschuldigd van het gebruik van gedwongen bekentenissen als bewijs tegen hen.

Na De golf van executies gaat door.. Iran hangt twee jonge mannen op voor deelname aan protesten in het land verscheen als eerste op Gatto pers.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *