Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De begrafenis van “Wadih”, zoon van George Wassouf, op het ritme van het lied “Farewell Day” van de beroemde Syrische artiest, op zondag, met dansen op zijn kist voordat hij de orthodoxe kerk binnengaat in Beiroet om voor hem te bidden.

De video toont het moment van het verplaatsen van de kist met de zoon van George, terwijl op de achtergrond van de scène het geluid van een beroemd lied te horen is.

George Wassouf kondigde vrijdag de dood van zijn zoon aan, terwijl Wadih naar verluidt stierf na een operatie.

Een groot aantal sterren betuigde hun verdriet en condoleances aan de Syrische kunstenaar voor de dood van zijn zoon, die werd begraven in de Syrische stad Kafroun, waar zich ook de familiegraven bevinden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *