Salem Al-Dosari, speler van het eerste elftal van Al-Hilal, nam zondag deel aan een groepstraining, als onderdeel van de voorbereidingen van Al-Azraq Al-Asmi op de ontmoeting met de gastheer, Al-Raed Al-Dawryah, op dinsdag.
Al-Hilal zal te gast zijn bij hun collega Al-Raed in het King Abdullah Sports City Stadium in Buraidah, in de wedstrijd van de 15e ronde van de Saudi Roshan League.
De training van het Al-Hilal-team begon met verschillende conditioneringsoefeningen, waaronder het gebruik van de bal, en vervolgens paste de Argentijnse coach Ramon Diaz een reeks technische en tactische zinnen toe.
Aan de andere kant zetten Salman Al-Faraj en Odion Ighalo uit Nigeria, een team van twee, hun revalidatieprogramma’s voort om te herstellen van blessures waardoor ze niet met hun medespelers konden deelnemen.
Al-Azraq Al-Asmi staat op de derde plaats in het klassement met 25 punten, 7 overwinningen en 4 gelijke spelen, terwijl het team één wedstrijd verloor van Al-Taawoun.

Al-Hilal keert terug naar Al-Dosari voor Al-Raed

Al-Hilal keert terug naar Al-Dosari voor Al-Raed

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *