Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Osama Al-Azhari, de adviseur religieuze zaken van de Egyptische president, Abdel-Fattah El-Sisi, gaf commentaar op de massale opstand onder activisten op sociale media, na de aanval van de Egyptische media op de overleden geestelijke , Mohamed Metwally Al-Shaarawi.

Al-Azhari zei in een verklaring op zijn officiële Facebook-pagina: “Imam Al-Shaarawi is een symbool van wetenschap en patriottisme: Imam Sheikh Muhammad Metwally Al-Shaarawi is een symbool van kennis, patriottisme en Egyptische giften aan de hele Arabische en islamitische wereld. , maar sommigen nemen wraak op de Imam Al-Shaarawi om een ​​onbekende reden.”

En hij vervolgde en zei: “1- Een van hen zegt in zijn overleveringen: (Eervolle metgezellen zijn moordenaars en ISIS). Het is niet vreemd dat hij zoiets zegt over Imam Al-Shaarawi, die mensen beschermde tegen extremisme en terrorisme. .. 2 – Vijftig jaar geleden vulde Imam Al-Shaarawi de wereld met kennis, dus wat we zagen Niemand vergoot een druppel bloed, nam geen wapen en werd geen lid van ISIS vanwege zijn woorden gehoord van Sheikh Al-Shaarawi.

En hij voegde eraan toe: “3- Hij zegt dat Imam Al-Shaarawi tegen de Kopten is. Het hoofd van de Kopten, paus Shenouda, reageert op hem, zoals hij zegt in de treurzang van Imam Al-Shaarawi: (We waren enorm getroffen door de dood van de deugdzame sjeik Metwally Al-Shaarawi, aangezien hij een man van is goed thuis in zijn kennis en ook houden ze van duizenden en tienduizenden en honderdduizenden, en velen geloven hem in al hun mening, en hij leefde als een prediker, schrijver en dichter, en zijn gezondheid verzwakte in de laatste dagen, en God wilde dat hij zou rusten van de vermoeidheid van deze wereld, en ik had banden van genegenheid en liefde met hem in de laatste jaren van zijn leven. We brachten een goede tijd samen door, en we waren ook gebonden door onze liefde voor literatuur en poëzie. We betuigen onze condoleances aan al zijn fans en zijn familie.”

En Al-Azhari concludeerde: “4- Hij zegt (Imam Al-Shaarawi behandelde het Egyptische volk als een ster en niet als een sjeik), dus het Egyptische volk reageerde op hem met deze video op de begrafenis van Sheikh Al-Shaarawi, die overlopend van liefde en respect, en het Egyptische volk bedriegt niemand en niemand is superieur aan hen, maar ze kennen de waarheid van de leugenaars.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *