Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media verspreidden video’s, foto’s en opmerkingen over wat er gebeurde met de Koeweitse delegatie tijdens de openingsceremonie van de “Arab Gulf Cup 25”, die niet aanwezig kon zijn om de ceremonie bij te wonen Sports City Stadion in Basri, op vrijdagavond vanwege overbevolking. Intens juichend publiek.

De Iraakse voetbalbond heeft zaterdag een officiële verklaring afgegeven waarin ze spijt betuigt na de opening van de Golf 25-crisis en haar excuses aanbiedt aan de Koeweitse delegatie. Gulf Cup 25 in de stad Basra.

De verklaring voegde eraan toe: “Het hoofd van de Iraakse Federatie, Adnan Darjal, verontschuldigde zich in een verklaring aan de media bij de Koeweitse delegatie voor de moeilijkheden die ze ondervonden bij het betreden van het Palm Trunk Stadium, evenals voor het vertrek van de vertegenwoordiger van de Iraakse Federatie. Emir van Koeweit, de voorzitter van het Olympisch Comité, sjeik Fahd Al-Nasser, evenals de voorzitter van de Federatie van Koeweit en leden van de raad van bestuur.”

In de verklaring stond dat Adnan Darjal aangaf dat “wat er is gebeurd in termen van organisatorische problemen geen invloed zal hebben op de sterkte van de relatie tussen Irak en Koeweit, vooral niet op sportief vlak.” Erop wijzend dat de Koeweitse Federatie een van de sterkste voorstanders was van het houden van het toernooi in de stad Basra, hetzij door het bezoek van de president van de Koeweitse Federatie Abdullah Abdullah Al-Shaheen en zijn begeleidende delegatie aan de stadions van het toernooi omstreeks drie weken ervoor. wordt gehouden, of met de aanwezigheid van het nationale team van Koeweit in een vriendschappelijke wedstrijd met het nationale team van Irak in het Olympic Port-stadion.

Darjal benadrukte: “De behoefte aan voortdurende steun en hulp om het toernooi tot een succes te maken, wat de toegangspoort is tot de terugkeer van de Iraakse sport als gastheer van sportevenementen na een lange periode van afwezigheid.”

De Iraakse Federatie kondigde aan dat Adnan Darjal een ontmoeting had met de minister van Binnenlandse Zaken Abdul Amir Al-Shammari en het hoofd van de politie van Basra, om de fouten te bespreken die werden waargenomen tijdens de openingsceremonie van de Arab Gulf Cup, om ze te vermijden en om oplossingen te vinden.

De Koeweitse federatie heeft gisteren, vrijdag, een officiële verklaring afgelegd waarin ze haar ongenoegen uitsprak over de “slechte organisatie” van de openingsceremonie, waardoor de Koeweitse delegatie niet naar binnen kon, voordat ze een verontschuldiging ontving van haar Iraakse tegenhanger.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *