Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Real Madrid is zaterdagavond met 2-1 verslagen door Villarreal in de wedstrijd in het “La Ceramica”-stadion in de Spaanse Ronde van 16. Liga.

“Submarines” brachten “Merengue” hun tweede nederlaag toe in de (La Liga) competitie dit seizoen, waardoor hun score op 38 punten in het klassement bevroor, achter leider Barcelona.

David Alaba kreeg veel kritiek nadat hij in de 60e minuut een strafschop toekent aan Villarreal, waardoor de tegenstander een tweede doelpunt wist te scoren, omdat de Oostenrijkse verdediger de bal met zijn hand aanraakte nadat deze op de grond viel.

De wedstrijd was getuige van een historisch precedent voor Real Madrid, aangezien ze voor het eerst in de eenentwintigste eeuw in een basisopstelling kwamen zonder Spaanse spelers, volgens de sportstatistiekenwebsite Opta.

De “Meringue”-formatie bestond uit 3 Franse spelers, namelijk: Aurelien Tchoamni, Ferland Mendy en Karim Benzema, en twee spelers uit Brazilië: Eder Militao en Vinicius Junior, samen met de Kroaat Luka Modrić en de Belgische doelman Thibaut Courtois, samen met de Duitser Tony Rudiger en zijn landgenoot Kroos, en de Oostenrijker David. Alaba en de Uruguayaanse Valverde.

tweeten:

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *