Teheran, Iran (CNN) – De Iraanse autoriteiten hebben twee mannen geëxecuteerd die vorig jaar deelnamen aan protesten tegen het regime nadat ze waren veroordeeld voor het doden van leden van de paramilitaire strijdkrachten van het land, of wat bekend staat als ‘Basij’, volgens de semi- officieel persbureau Fars. .

Het bureau kondigde aan dat Muhammad Mahdi Karami en Sayed Muhammad Hosseini zaterdagochtend vroeg zijn geëxecuteerd door ophanging, nadat de Iraanse gerechtelijke instantie zei dat ze waren veroordeeld voor de moord op Sayed Ruhollah Ajamian, een lid van de Basij-troepen, in Karaj op 3 november 2022.

Mohamed Hossein Agassi, de advocaat van Karami, tweette zaterdag dat Karami geen definitief recht had gekregen om voor zijn executie met zijn familie te spreken. hem.

Afgelopen december gingen de ouders van Karami naar sociale media om te pleiten voor het redden van zijn leven. De vader van de 21-jarige karatekampioen zei: “Schrap alstublieft het doodvonnis uit het dossier van mijn zoon.”

Het is belangrijk op te merken dat deze gebeurtenis het aantal executies door het Iraanse regime in verband met de protesten die het land sinds september hebben geteisterd, op 4 brengt.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *