Een doelpuntloos gelijkspel besliste de openingswedstrijd tussen Irak en Oman aan het begin van de Gulf Football Cup-competitie, “Gulf 25”, op vrijdag in het Basra International Stadium voor een publiek van 65.000 in de eerste groepscompetitie.
Irak zal het toernooi voor de tweede keer in zijn geschiedenis organiseren, na de eerste, die in 1979 in de hoofdstad Bagdad werd georganiseerd.
De twee teams deelden een punt in de eerste groep, hoewel Irak mikte op de vierde titel in zijn geschiedenis en de eerste sinds 1988, terwijl het nationale team van Oman tweemaal de titel behaalde, in 2009 en 2018.
In het bijzijn van de Zwitser Gianni Infantino, voorzitter van de Internationale Federatie van Voetbalbonden, verliep de eerste helft rustig en met één aspect van het bescheiden spel dat beide ploegen lieten zien, ondanks de soms relatief betere zet van de eigenaar van het veld en het publiek voor de strakke defensieve lezing van het Omaanse team.
In de eerste helft waren er geen kansen en geen onderlinge pogingen voor twee doelpunten, behalve één poging van de Lions uit Mesopotamië, en dat vroeg, met een afstandsschot van Hussein Jabbar in de tweede minuut.
In de laatste minuut van de eerste helft waren we getuige van een poging van een Omani die in een doelpunt zou zijn omgezet zonder de verkeerde inschatting van de Omani Arshad Al-Alawi, die zijn bal met zijn gezicht naar het doel uitstuurde, en Jalal Hassan, de Iraakse doelman.
Tijdens de tweede helft profiteerde Irak meestal van publieke steun, verbeterde het hun niveau en gaf het hen de overhand.
De kopbal van Ayman Hussein, “60”, was de gevaarlijkste poging met de bal die net over de lat ging, wat de wending van het spel weerspiegelde in het voordeel van de Lions of Mesopotamia.
Na negen minuten reageerde Al Alawi met een bal naast de paal.
De pogingen van het Iraakse team richting het doel van Oman gingen door, en in de 76e minuut hield Al-Ay Fadel de adem van de Omani’s in op een kruipende bal en ging langs de paal.
En in de 86e minuut stond de Omaanse doelpaal voor een sterke, stabiele bal geraakt door Durgham Ismail, die in de fatale tijd bijna de score opende.

Negativiteit regeert het conflict tussen Irak en Oman

Negativiteit regeert het conflict tussen Irak en Oman

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *