Het eerste elftal van Juventus had het zaterdag moeilijk van de bezoekers Udinese met 1-0 in de wedstrijd die hen samenbracht in de zeventiende ronde van de Italiaanse competitie waarin Fiorentina met 2-1 won van Sassuolo.
Juventus heeft de eer voor deze overwinning te danken aan hun speler Danio, die in de 87e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde, waardoor Juventus naar 37 punten op de tweede plaats kwam, en het saldo van Udinese stopte op 25 punten op de achtste plaats.
In de tweede wedstrijd versloeg Fiorentina hun gast Sassuolo met 2-1, en Fiorentina scoorde Ricardo Saponara in de 48e minuut en Nicholas Gonzalez in de eerste minuut van de blessuretijd in plaats van een gemiste strafschop.
Terwijl Sassuolo’s doelpunt van Domenico Berardi in de 57e minuut vanaf de penaltystip, verhoogde Fiorentina de score naar 23 punten op de negende plaats, en Sassuolo’s balans stopte op 16 punten op de 16e plaats van de competitie.

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

Juventus versloeg Udinese... en schoof op naar de tweede plaats

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *