Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) — Een aantal tweeters reageerden op Twitter met videoclips van Cristiano Ronaldo’s ontmoeting met Qatari-speler Ghanim Al-Moftah, een goodwill-ambassadeur die bekend staat om het reciteren van koranverzen tijdens de openingsceremonie van het WK in Qatar.

Ghanem Al-Muftah ontmoette de Portugese ster na het duel tussen Al-Nasr en Al-Taei, dat eindigde in de eerste overwinning met twee doelpunten uit vrij spel, in de 12e ronde van de Saudi Roshan League-competitie.

En het account “Al-Alamy” plaatste op Twitter een foto van hun speler Ronaldo en een sleutel, en merkte op: “Je hebt ons geïnformeerd, Ghanem.”

Ghanim Al-Muftah plaatste een video van hem met Cristiano en zei in een aparte tweet: “Met mijn lieve broer, Zijne Excellentie Sheikh Abdullah bin Mishaal bin Hamad Al Thani, in het Marsool Park Stadium om Al-Nasr / Al-Ta’ bij te wonen ik match, alle liefde, dank en respect voor de voorzitter van de club, geachte oom Musli Al Muammar, het management van de club en mijn hele familie.” In het Koninkrijk Saoedi-Arabië, mensen van vrijgevigheid en verfijning voor hun goede ontvangst en gastvrijheid, moge God u zegenen.

Cristiano Ronaldo nam niet deel aan een wedstrijd voor zijn team, Al-Taei, vanwege disciplinaire maatregelen opgelegd door de voetbalbond in november 2022, nadat hij de telefoon van een Everton-fan had vernield tijdens een eerdere botsing tussen Everton en Manchester United.

De Portugese ster zal op 22 januari voor het eerst in de trui van Al-Alamy kunnen verschijnen voor Al-Shabab Club.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *