Een snel rijdende auto botste tegen de muur van een kindercentrum in de Amerikaanse staat Utah, nadat hij over de heuvel van de parkeerplaats was gesprongen en door de muur van het gebouw bleef breken.

Na een zware aanrijding zijn 3 mensen levend uit de auto gekomen, maar zich niet bewust van de schade die ze hadden aangericht.

Dit kindercentrum biedt opvang voor kinderen tot 3 jaar uit gezinnen die in armoede leven.

Het is nu gesloten vanwege het incident totdat een beoordelaar de veiligheid van het gebouw bevestigt voordat kinderen opnieuw kunnen worden toegelaten.

De politie gaat ervan uit dat de bestuurder dronken was door de kracht van het ongeval.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *