Een gevangene in een gevangenis in Tyler, Texas is beschuldigd van ontsnapping terwijl hij werd overgebracht naar een andere gevangenis en inbraak in twee huizen terwijl hij ontsnapte.

Timothy Chappelle wordt nu geconfronteerd met twee tellingen van inbraak terwijl hij gearresteerd is.

Het Sheriff’s Office van Smith County zei dat Chappelle, die wordt vastgehouden in plaats van een borgsom van $ 50.000, is overgebracht van de North County Jail naar de Central Jail.

Volgens stafsergeant Larry Christian raakte Chappelle het zijraam van de kooi toen zijn pick-up voor een rood licht stopte.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *