(CNN) Een federale rechter in Mexico-Stad heeft de uitlevering van Ovidius, de zoon van de vermeende drugsbaron Joaquín “El Chapo” Guzman, ook wel “El Chapo” genoemd, aan de Verenigde Staten op vrijdag stopgezet, een dag nadat hij was gearresteerd in een grote steekoperatie in het noorden van Mexico waarbij 29 doden vielen. .

Volgens Televisa en andere Mexicaanse media heeft een andere federale rechter later bevolen dat Guzmán 60 dagen in voorarrest moet worden vastgehouden in afwachting van uitleveringshoorzittingen in de maximaal beveiligde Altiplano federale gevangenis waar hij wordt vastgehouden.

Minstens 19 vermoedelijke bendeleden en 10 militairen kwamen om tijdens gewelddadige confrontaties in de Noord-Mexicaanse staat Sinaloa nadat de autoriteiten Guzman samen met 21 anderen hadden gearresteerd. Er waren geen meldingen van burgerslachtoffers of gewonden.

De Verenigde Staten streven naar de uitlevering van Guzman wegens beschuldigingen van drugshandel en hebben tot $ 5 miljoen geboden voor informatie die leidt tot de arrestatie van de man die volgens hen een “senior lid” van het Sinaloa-kartel is.

CNN nam contact op met het verdedigingsteam van Guzmán voor commentaar, maar op dit moment nog geen reactie.

Ovidio Guzmán werd eerder in oktober 2019 door de federale autoriteiten gearresteerd, maar werd op bevel van president Andrés Manuel López Obrador vrijgelaten om verder bloedvergieten te voorkomen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *