Het kostte het eerste voetbalteam van de Golf 97 dagen om hun tweede overwinning te behalen in de Roshen Saudi Professional League-competities, na het verslaan van Al-Taawoun, hun gastheren, “1-0”, in een botsing die hen samenbracht in de King Abdullah Sports City Stadion in Buraidah in de wedstrijden van de 12e ronde van de competitie.
De laatste overwinning die Gulf behaalde dateert van 1 oktober vorig jaar, toen ze Al-Batin met één doelpunt verschil versloegen in de vijfde ronde van het kampioenschap.
De Portugees Fabio Martins, een nieuwe Gulf-speler, scoorde het enige doelpunt van zijn team in de 58e minuut van de wedstrijd.
Al-Taawoun begon de wedstrijd met een vroege aanvallende druk op het bezoekende doel, dat steunde op snelle counters, en de coöperatieve druk resulteerde in de selectie van een strafschop in de 24e minuut, die de Kameroense Leander Tawamba over de lat tikte, dus dat de eerste helft in een gelijkspel eindigde zonder doelpunten.
In de tweede helft verrasten de gasten de gastheren en kwamen op voorsprong via de Portugees Fabio Martins, die een dropbal gebruikte achter de verdediging van Al-Taawun, die in de 58e minuut scoorde.
Na het doelpunt van Gulf drukte Al-Taawoun hard om terug in de wedstrijd te komen en de gelijkmaker te scoren, maar zijn druk leverde geen resultaat op, dus de wedstrijd eindigde met een overwinning van Gulf met “1-0”.
Met deze overwinning maakte Al-Khaleej de tegenslag goed met de nederlaag in de laatste 6 wedstrijden, waardoor ze op de voorlaatste 15e plaats 7 punten hadden.
Aan de andere kant leed Al-Taawoun hun derde nederlaag, ondanks de overwinning in de laatste ronde tegen traditionele rivalen, Al-Raed, in de derby “3-2”, dus hun saldo is bevroren op 23 punten op de vijfde plaats.
In de volgende ronde ontvangt Al-Taawoun hun tegenhanger Al-Ta’i op donderdag 12 januari en Al-Khaleej ontvangt rivalen Al-Wahda in de 13e ronde op vrijdag 13 januari.

Gulf wint na 97 dagen

Gulf wint na 97 dagen

Gulf wint na 97 dagen

Gulf wint na 97 dagen

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *