Het nationale team van Qatar scoorde zaterdag twee doelpunten in de eerste helft en versloeg Koeweit met 2-0 in de opening van de tweede groep van de Arabische Golf Cup “Gulf 25”.
In de 23e minuut zette Amr Siraj Qatar op voorsprong met een prachtig schot in de verre hoek, en Al-Annabi won een penalty via Ahmed Alaa, die in de 38e minuut succesvol scoorde.
Qatar, dat deel uitmaakt van het onder-23-team naast een groot aantal spelers van het eerste elftal, waaronder middenvelder Asim Madib, leidt de groep met drie punten, voor titelverdediger Bahrein, die met 2-1 won van de VAE, op doelsaldo.
Aanstaande dinsdag speelt Qatar tegen Bahrein en Koeweit tegen de VAE.
Qatar profiteerde van de kansen die zich in de eerste helft aandienden en opende de score toen Ali Asad probeerde het strafschopgebied binnen te komen, en Koeweit zorgde niet veel voor de eerste helft, maar de situatie veranderde na rust met een duidelijke verbetering bij de prestaties van het team.
Koeweit creëerde veel kansen, maar de aanval van het team werd verschillende keren betrapt op buitenspel.
De kans om te verkleinen werd gemist door Shabib Al-Khalidi, die in de 55e minuut van dichtbij op doelman Meshaal Barshim schoot.

Gulf 25 .. Qatar verslaat Koeweit in een double header

Gulf 25 .. Qatar verslaat Koeweit in een double header

Gulf 25 .. Qatar verslaat Koeweit in een double header

Gulf 25 .. Qatar verslaat Koeweit in een double header

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *