Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Syrische kunstenaar George Wassouf, bekend als de “Sultan van Tarab”, kondigde vrijdag de dood van zijn zoon Wadih aan op zijn Twitter-account.

Wassouf stond bekend om zijn intense toewijding aan zijn overleden zoon, en de Syrische kunstenaar kreeg de bijnaam “Abu Wadih”. In een eerdere post op Twitter beschreef Wassouf zijn zoon als een “lieverd”.

Een groot aantal sterren uitte hun verdriet over het overlijden van Wadih, en fans van de Syrische artiest begonnen de hashtag #Wadih_George_Wassouf, waarmee ze hun verdriet uitten over de dood van de zoon van de favoriete ster.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *