Het eerste team van Liverpool, de titelverdediger, speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Wolverhampton in de FA Cup, en de terugwedstrijd komt na een spannende wedstrijd in de derde ronde waarin de bezoekers een laat doelpunt scoorden dat door de scheidsrechter werd afgekeurd wegens buitenspel .
En Liverpool kwam in de 26e minuut op achterstand met een doelpunt, na een fatale fout van doelman Alisson, die de bal probeerde te passen, maar hem rechtstreeks naar Gonzalo Guedes stuurde, die hem in het lege net schoot.
De gastheren maakten echter voor rust gelijk, na een prachtige voorzet van Trent Alexander-Arnold schoot Darwin Nunez direct in het doel, langs doelman Mateja Charic.
Een verdedigende fout bezorgde Liverpool de leiding toen Mohamed Salah het tweede doelpunt van de gastheren scoorde nadat de voorzet van Wolverhampton-verdediger Totti recht op de Egyptische spits afkwam.
Wolverhampton gaf niet op na de vertraging en werd beloond toen Hwang Hee-chan uit Zuid-Korea de bal tussen de benen van Alisson schoot na een poging van een andere invaller Matthews Konya.
Het bezoekende team dacht dat ze Liverpool van het toernooi hadden uitgeschakeld, want Totti sloeg de bal in het doel en vierde dit door zijn shirt uit te trekken, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *