Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Een videoclip die in Koeweit circuleert, heeft tot wijdverbreide controverse geleid nadat er naar verluidt scènes waren te zien van Egyptische veiligheidstroepen die Koeweitse studenten aanvielen in Alexandrië, Noord-Egypte.

De volledige context van wat de video liet zien is nog steeds niet compleet, en het werd op sociale media geplaatst met het onderschrift: “Egyptische politie viel weerloze Koeweitse studenten in Alexandrië aan.”

Het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft geen officieel commentaar gegeven op de details van wat er is gebeurd.

Terwijl de video via Twitter negatieve reacties veroorzaakte bij veel Koeweiti’s, als gevolg van wat het liet zien aanvallen op mensen die kleding droegen die leek op Egyptische politie-uniformen. Commentatoren eisten de tussenkomst van de Koeweitse ambassade in Egypte.

De Koeweitse krant Al-Rai meldde, onder verwijzing naar bronnen, dat er een ruzie was uitgebroken tussen Koeweitse studenten in een van de Alexandria-complexen, en dat de Egyptische politie tussenbeide kwam nadat ze was opgeroepen om de studenten te scheiden, maar dat hun voortdurende ruzie de politie ertoe bracht hen te arresteren. en naar het kantoor van de openbare aanklager brengen.

Al-Rai citeerde de Koeweitse ambassadeur in Egypte, Ghanim Al-Ghanim, die zei dat de Koeweitse studenten werden vrijgelaten en dat ambtenaren van de ambassade de zaak opvolgden zodra ze ervan hoorden.

De ambassadeur vertelde de Koeweitse krant Al-Rai dat een ambtenaar van de culturele attaché van de Koeweitse ambassade en het culturele kantoor in Alexandrië, evenals de advocaat van de ambassade, samen met de studenten het onderzoek bijwoonden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *