Atlanta, Verenigde Staten (CNN) — De Verenigde Staten hebben de executie van Mohammad Mehdi Karami en Seyyed Mohammad Hosseini, die vorig jaar deelnamen aan protesten tegen het regime in Iran, “in de scherpste bewoordingen” veroordeeld.

“We veroordelen in de krachtigste bewoordingen Irans processen en executies van Mohammad Mehdi Karami en Mohammad Hosseini”, zei de woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken Ned Price zaterdag in een tweet.

“Deze executies zijn een belangrijk onderdeel van de inspanningen van het regime om de protesten te onderdrukken. We blijven samenwerken met partners om Iran verantwoordelijk te houden voor zijn meedogenloze onderdrukking”, voegde Price toe in een tweet.

Het door de staat gerunde persbureau Fars meldde dat Karami en Hosseini zaterdagochtend vroeg zijn geëxecuteerd. De twee werden veroordeeld voor de moord op Seyyed Ruhollah Ajamian, een lid van de Basij paramilitaire strijdkrachten, op 3 november in Karaj, aldus het Iraanse gerechtelijke persbureau Mizan.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *