(CNN) — Het Pentagon kondigde vrijdag aan dat de training van Oekraïense troepen op het Patriot-raketsysteem later deze maand zal beginnen.

De Amerikaanse plaatsvervangend adjunct-secretaris van Defensie voor Rusland, Oekraïne en Eurazië Laura Cooper zei dat de training “enkele maanden” zou duren.

Het Pentagon zei donderdag dat het land overweegt Oekraïners naar de Verenigde Staten te halen om te trainen op het Patriot-raketsysteem, evenals training in het buitenland of een combinatie van beide, aldus Pentagon-woordvoerder Pat Rider.

“Ik denk duidelijk dat we op een bepaald moment in dit gevecht in staat zullen zijn om het soort training te bieden waarmee Oekraïne dat soort systeem kan handhaven, zodat ze zich kunnen concentreren op het verdedigen van hun land en het heroveren van territorium”, voegde Ryder eraan toe.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *