Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De grootmoefti van het Sultanaat van Oman, Ahmed bin Hamad Al-Khalili, wierp licht op de klimatologische omstandigheden in de Amerikaanse staten en dat “de verzen van God hun geloften volgen”.

Dit werd aangekondigd in een tweet van Al-Khalili op zijn officiële Twitter-pagina, waar hij zei: “De verzen van Almachtige God blijven hun geloften afleggen en via hen communiceren in de verontrustende klimatologische omstandigheden die zich in verschillende staten van de Verenigde Staten hebben voorgedaan. van Amerika, maar zijn hun harde harten verzacht of zielen verstrikt in hun waanvoorstellingen en blindheid die zich hebben teruggetrokken? !”.

En de moefti van Oman vervolgde en zei: “Hoe lang zal deze doofheid en blindheid voor waarschuwingssignalen en geleerde lessen duren?”

Het is belangrijk op te merken dat een krachtige winterstorm eind december vorig jaar bitter koude temperaturen en zware sneeuwval veroorzaakte in een groot deel van de Verenigde Staten, met zware regenval, extreem koude temperaturen en wijdverspreide stroomuitval tot gevolg.

En volgens de Amerikaanse National Weather Service was de sneeuw in de omgeving van Buffalo, New York meer dan een meter dik.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *