(CNN) – Vrijdag kondigde de Amerikaanse regering $ 2,85 miljard aan militaire hulp aan Oekraïne aan, waaronder “Bradley-gevechtsvoertuigen, gepantserde personeelsdragers, grond-luchtraketten en andere uitrusting”.

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zei in een verklaring dat het hulppakket tot doel heeft “Oekraïne te ondersteunen bij het moedig verdedigen van zijn volk, soevereiniteit en territoriale integriteit”.

Hij voegde eraan toe dat de Amerikaanse regering zal samenwerken met het Congres om “nog eens $ 907 miljoen aan buitenlandse militaire financiering veilig te stellen”, eraan toevoegend: “De fondsen zullen Kiev en landen die getroffen zijn door de Russische oorlog in Oekraïne ondersteunen.”

Van zijn kant verwelkomde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky de nieuwe hulp via zijn Twitter-account en zei: “Het zal het Oekraïense leger op het slagveld versterken. Het is een prachtig kerstcadeau voor Oekraïne.” Hij voegde eraan toe: “Samen met het Amerikaanse volk zijn we dicht bij het behalen van een gemeenschappelijke overwinning.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *