De Nigeriaanse Odion Ighalo, de spits van het eerste elftal van Al Hilal, is uitgesloten van deelname aan de volgende twee wedstrijden van zijn ploeg tegen Al Raed en Al Adalah, in de Saudi Roshen League, na een spierblessure.
Al-Asimi Club onthulde zaterdag via hun officiële Twitter-account dat tests uitgevoerd door de Nigeriaan bevestigden dat hij een rugspierblessure had opgelopen waarvoor een twee weken durend behandelings- en revalidatieprogramma nodig was.
Zo zal Ighalo komende dinsdag afwezig zijn tegen Al-Raed, in de wedstrijd van de 15e ronde van de competitie, en zal Al-Azraq zijn inspanningen missen in de wedstrijd van gerechtigheid die gepland staat voor aanstaande zondag, als onderdeel van de 13e ronde. .
Ighalo liep de blessure op tijdens de El Clásico-wedstrijd van afgelopen donderdag tegen Al Ittihad, die zijn ploeg won met als doel zijn handtekening in de top 12 te krijgen.
Daarnaast vervolgden de kapitaalspelers zaterdag hun voorbereidingen met trainingen onder leiding van de Argentijnse coach Ramon Diaz, die zijn spelers in twee poules verdeelde. ».
Salem Al-Dosari was afwezig op de training nadat hij was blootgesteld aan de griep.

Al-Hilal verliest Ighalo van Al-Raed en Al-Adalah

Al-Hilal verliest Ighalo van Al-Raed en Al-Adalah

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *