Vrijdag rondde het eerste voetbalteam van Al-Fayha de voorbereidingen af ​​voor de ontmoeting van zaterdag met de gast Al-Batina in de 12e ronde van de Saudi Roshan League.
De training begon in het stadion van het team in het hoofdkantoor van de club, met verschillende conditieoefeningen, waarbij de bal werd gebruikt.
Training omvatte tactische stations door de spelers op het veld in kleine groepen te verdelen.
Voor het einde van de training legde de deskundige staf onder leiding van de Serviër Vuk Razović een technisch-tactische manoeuvre op aan de verdedigende en aanvallende organisatie door het uitvoeren van ballen en hoekschoppen.
Al-Fayhaa staat dertiende in het klassement met 11 punten uit 3 overwinningen en twee gelijke spelen, terwijl de sinaasappels 6 wedstrijden hebben verloren.

Al-Fayhaa voltooit de voorbereidingen om het op te nemen tegen Al-Batina

Al-Fayhaa voltooit de voorbereidingen om het op te nemen tegen Al-Batina

Al-Fayhaa voltooit de voorbereidingen om het op te nemen tegen Al-Batina

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *