(CNN) — Het Pentagon kondigde donderdag aan dat Washington verschillende opties onderzoekt, waaronder het naar de Verenigde Staten brengen van Oekraïense troepen voor training van het Patriot-raketsysteem en overzeese training, of een combinatie van beide.

“Ik denk duidelijk dat we op dit punt in de strijd dat soort training kunnen bieden om Oekraïne in staat te stellen dat soort systeem te behouden, zodat ze zich kunnen concentreren op de verdediging van hun land en het terugnemen van grondgebied”, zei Pentagon-woordvoerder Pat Ryder op een persconferentie.

Ondertussen kondigde de Amerikaanse president Joe Biden aan dat zijn land “van plan is” om Oekraïne te voorzien van een veiligheidspakket dat het Bradley-gevechtsvoertuig zal omvatten.

De aankondiging kwam in een verklaring over een telefoongesprek tussen Biden en de Duitse bondskanselier Olaf Schultz, waarin ze de oorlog in Oekraïne bespraken.

Biden zei maandag dat de Verenigde Staten de verhuizing overwegen.

Volgens de verklaring spraken Biden en Schultz “hun gezamenlijke vastberadenheid uit om zo lang als nodig is de nodige financiële, humanitaire, militaire en diplomatieke steun aan Oekraïne te blijven verlenen, en daartoe zijn de Verenigde Staten van plan om Oekraïne Bradley-gevechtsvoertuigen te leveren. , evenals Duitsland van plan is om Oekraïne te voorzien van gevechtsdreigde “Marder” en zei. De verklaring zei dat de twee landen “van plan zijn om Oekraïense troepen op relevante systemen te trainen”.

De Duitse ambassadeur in de Verenigde Staten, Emily Haber, zei dat haar land Oekraïne zal voorzien van gevechtsvoertuigen en een extra Patriot-luchtverdedigingsbatterij.

Het is interessant dat het gevechtsvoertuig “Marder” sinds het begin van de jaren zeventig in het Duitse leger wordt gebruikt, maar het wordt voortdurend gemoderniseerd, en terwijl het Duitse leger het buiten gebruik stelt, zijn er nog honderden in dienst, en het is een voertuig dat soldaten vervoert.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *