Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Er is onlangs informatie verspreid dat Oreo-koekjes niet halal zijn, omdat ze vet en een kleine hoeveelheid alcohol bevatten.

En het Ministerie van Klimaatverandering en Milieu van de VAE heeft via zijn officiële account op de Instagram-website bevestigd dat deze informatie niet correct is.

Ze legde uit dat de ingrediënten van Oreo-koekjes geen dierlijke producten bevatten, zoals reuzel en vet, en dat het voedseletiket kan worden gecontroleerd door naar de ingrediënten te kijken.

Na controle met een laboratoriumtest blijkt uit de resultaten dat het product voldoet aan de ingrediënten vermeld op de voedseldeclaratie.

Het officiële profiel van het “Oreo”-koekje op Twitter bevestigde eerder al dat het product inderdaad halal is. “Onze Oreo-koekjes, gemaakt voor het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Pakistan, zijn alcoholvrij en voldoen aan de lokale wettelijke vereisten in de regio”, aldus het bedrijf in een tweet.

“Onze productiefaciliteiten zijn halal gecertificeerd door de autoriteiten”, voegde de tweet eraan toe.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *