Kiev, Oekraïne (CNN) — Sirenes loeiden vrijdagmiddag in de hoofdstad van Oekraïne, Kiev, volgens de teams van CNN in het land, nadat het eenzijdige staakt-het-vuren van Rusland van kracht werd.

Een CNN-bemanning volgde inkomende en uitgaande artilleriebeschietingen rond de Bakhmut-regio nadat het Russische staakt-het-vuren van kracht werd.

De Russische president Vladimir Poetin zei donderdag dat het Russische staakt-het-vuren op 6 januari om 12.00 uur Moskou-tijd (4 ET) van kracht zou worden en van kracht zou blijven tot 7 januari middernacht.

Oekraïne heeft niet ingestemd met dit staakt-het-vuren, en de Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft gezegd dat president Poetin de orthodoxe kerstmis gebruikt als een “dekmantel” om de voorraden te herstellen en de Oekraïense opmars in de Donbass-regio een halt toe te roepen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *