Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten hebben een eerdere video van de Saoedische kroonprins Muhammad bin Salman met de emir van de hoofdstad Riyad, prins Faisal bin Bandar bin Abdulaziz, op sociale media verspreid.

De videoclip, die door activisten werd uitgezonden op de Saoedische zender Al-Ekhbariya, is afkomstig van een forum van het National Industrial Development Program, dat in januari 2019 werd gesponsord door de Saoedische kroonprins.

Activisten benadrukten het feit dat de Saoedische kroonprins de “basht” die hij droeg uitdeed zodra hij uit de auto stapte, voordat hij de prins van Riyad begroette, die geen “bisht” droeg, wat leidde tot een interactie over prins Mohammed bin Salman’s “nederigheid”.

De eigenaar van het account, Najla Al-Otaibi, schreef een tweet, commentaar op de video, waarin ze zei: “We hebben ons uitgebreid en ontwikkeld, en we zijn de wereld voorgegaan, lof zij… maar we behouden nog steeds onze eervolle moraal en onze vrede hoog in het vaandel de mensen van het eiland werden opgevoed zelfs vóór de islam! Zijne Hoogheid, meneer, leert toekomstige generaties een lesje in waardering en respect toen hij binnen enkele seconden zijn insigne afdeed, uit respect voor Zijne Hoogheid, de Prins van Riyadh.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *