(CNN) – Yevgeny Prigozhin, het hoofd van de huurlingengroep “Wagner”, ook bekend als de chef-kok van de Russische president Vladimir Poetin, vierde feest met Russische gevangenen die “Wagner” voor 6 maanden rekruteerde om deel te nemen aan de invasie van Oekraïne op de 19e ter gelegenheid van hun amnestie, zo blijkt uit de video die door persbureau RIA is gepubliceerd. Het Russische staatspersbureau Novosti.

Volgens de video zegt Prigozhin: “Dit zijn de eerste mensen die voor 6 maanden uit Russische gevangenissen zijn gerekruteerd om in Wagner te dienen om gratie te krijgen.”

Hij voegde eraan toe: “Dit zijn krijgers, ze zijn geboren krijgers en nu zien ze dat ze krijgers zijn en vandaag is er een oorlog gaande en ze moeten hun huizen beschermen tijdens die oorlog.”

“We willen terugkeren om af te maken waar we aan begonnen zijn en doorgaan met het verdedigen van ons vaderland, het verslaan van de nazi’s, zoals onze voorouders deden”, citeerde het persbureau RIA Novosti de naamloze gevangene.

In de zomer van 2022 begonnen er video’s te verschijnen waarin Prigozhin in de gevangenis gevangenen amnestie bood in ruil voor zes maanden vechten aan het front in Oekraïne.

CNN meldde in augustus dat leden van Wagner door Russische gevangenissen toeren op zoek naar rekruten. Een gevangene zei dat ze in de eerste helft van juli naar zijn gevangenis kwamen.

In de loop van de zomer verschenen alleen al beelden van Prigozhin die door gevangenissen toerde, en de afgelopen weken zijn zijn optredens in de Russische staatsmedia opvallender geworden.

De meeste veldslagen van Wagners strijdkrachten vinden plaats rond de stad Bakhmut in de Donbas-regio, en tijdens het weekend, zei Prigozhin, “is er een kasteel in elk huis in de stad.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *