NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg waarschuwde donderdag voor het “gevaar van onderschatting van Rusland tijdens de aanvalsoorlog van de Russische president Vladimir Poetin tegen Oekraïne”.

“Oekraïense troepen hebben Rusland grote verliezen toegebracht, maar de Russen toonden opnieuw hun bereidheid om grote risico’s en grote menselijke verliezen te nemen. Ze hebben al 200.000 extra troepen gemobiliseerd’, zei Stoltenberg in een toespraak op een conferentie in de Noorse hoofdstad Oslo.

“Bovendien weten we dat ze veel nieuwe hardware kunnen aanschaffen, en misschien nog belangrijker, er zijn geen aanwijzingen dat de ambities van Rusland zijn veranderd”, waarschuwde Stoltenberg voor het “risico Rusland te onderschatten”.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *