Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Muqtada al-Sadr, de leider van de sjiitische sadistische beweging in Irak, veroorzaakte ophef onder activisten op sociale media nadat hij de term “Arabische Golf” gebruikte in een verklaring, een term die Iran verwerpt en altijd officieel geprotesteerd op de forums. Internationale claim op het gebruik van de term “Perzische Golf”.

In een verklaring op zijn officiële Twitter-pagina zei Al-Sadr: “In de naam van de Allerhoogste, onze geachte Arabische gasten, uit de (Arabische Golf) landen, bent u welkom…”

En hij vervolgde, zeggende: “Welkom bij de Arabieren in Irak van de rechtvaardige heiligen, welkom bij uw kostbare inzicht.. O onze gast, als u ons zou bezoeken, zou u ons gasten vinden, en u bent de heer des huizes . .. Iedereen zou hier rekening mee moeten houden, want Irakezen zijn mensen van gastvrijheid en vrijgevigheid..”

Hij voegde eraan toe: “Er werd ook op gewezen dat conflicten, meningsverschillen en corruptie moeten worden vermeden, aangezien dit de reputatie van Irak en Irakezen schaadt. Het publiek mag ook wedstrijden bijwonen, vooral die van Iraakse staatsburgers. team, rekening houdend met het feit dat het gratis is of voor symbolische lonen.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *