Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Koeweitse voetbalbond sprak vrijdag haar ongenoegen uit over de “slechte organisatie” van de opening van de Arab Gulf Cup in de Iraakse stad Basra, nadat een grote menigte en stormloop vertegenwoordigers van de Koeweitse emir van binnenkomst, Sheikh Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, om de ceremonie bij te wonen.

En de voetbalbond van Koeweit gaf een verklaring af op haar Twitter-account waarin stond: “De voetbalbond van Koeweit spreekt haar diepe ontevredenheid uit over de slechte organisatie van de openingsceremonie van de 25e Gulf Cup in Basra.”

Hij voegde eraan toe: “De massale stormloop en de enorme menigte die daaruit voortkwam, maakten het onmogelijk voor de vertegenwoordiger van de emir van het land, sjeik Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, de voorzitter van het Olympisch Comité van Koeweit, sjeik Fahd Nasser Sabah. Al Ahmad. , om het Palm Trunk Stadium binnen te gaan om de openingsceremonie bij te wonen, om zijn veiligheid en die van de begeleidende delegatie te vrijwaren.”

En de verklaring vervolgt: “De Koeweitse Federatie merkt op dat, als gevolg van wat er is gebeurd en in solidariteit met de vertegenwoordiger van de emir van dat land, de president van de Koeweitse voetbalbond en zijn begeleidende delegatie zich terugtrokken uit de openingsceremonie en hun Iraakse collega’s op de hoogte brachten en degenen die verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de protestalliantie tegen deze organisatorische zaken.”

De verklaring bevestigde dat de deelname van Kuwaiti Blue nog steeds aan het toernooi is: “Om de status en het belang van het toernooi te behouden, en als teken van steun aan de broers, zal het Koeweitse voetbalteam blijven deelnemen aan de activiteiten van het toernooi, met garanties van de Iraakse kant van de beschikbaarheid van alle veiligheids- en beschermingsmiddelen die nodig zijn voor voortdurende deelname.”

Hij legde uit: “De president van de Kuwait Football Federation en zijn begeleidende delegatie zullen toezicht houden op de zaken van het nationale team om ervoor te zorgen dat geen van deze gebeurtenissen de spelers treft en om hun veiligheid en beveiliging te controleren. En steun ons team in het toernooi.

De openingsceremonie van het kampioenschap, in zijn vijfentwintigste editie, werd gehouden in het Sports City Stadium in Basra, en was getuige van optredens en historische paragrafen die reflecteerden op de geschiedenis van Irak, en in het bijzonder de stad Basra, met de samenwerking tussen de Golfstaten landen en hun gedeelde geschiedenis, met deelname van een aantal kunstenaars.

De Iraakse voetbalbond heeft nog niet gereageerd op de verklaring van haar Koeweitse tegenhanger.

En de emir van Koeweit, Nawaf Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabah, feliciteerde vandaag, vrijdag, de Iraakse premier, Muhammad Shia Al-Sudani, met de Iraakse opening van Gulf 25 in Basra, volgens Kuwait News Agency.

Het bureau zei dat de Koeweitse emir “zijn oprechte felicitaties uitsprak met het succes van de opening van de Arab Gulf Cup, waarbij hij de grote, onderscheidende en hoge voorbereidingen en capaciteiten waardeerde die de broers in de Republiek Irak hebben geboden voor dit sportevenement in de Golf.” .” “

Nawaf Al-Sabah prees “de hoge artistieke schilderijen die de oude geschiedenis van Irak uitdrukken en andere artistieke schilderijen die de geest van liefde, vreugde en voldoening toevoegden aan de volgelingen binnen en buiten de Republiek Irak, en hun bewondering wonnen die de opening doordrong ceremonie en weerspiegelde het prestigieuze beschaafde gezicht van het broederschapsland, en wenste alle deelnemende teams succes. Bruiloft in de Golf.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *