Het Saoedische nationale team begon zijn carrière in de Arabian Gulf Football Cup, “Khaleeji 25”, met een “2-0” overwinning op de Jemenitische tegenhanger in de wedstrijd georganiseerd door het Basra International Stadium op vrijdag, in de eerste wedstrijd. rondewedstrijden voor de eerste groep.
Al-Akhdar scoorde de winnende doelpunten in de eerste helft van Samihan Al-Nabit’s “18.” minuten, Musab Al-Juwaira “34 strafschoppen.”
Saoedi-Arabië voert de groep aan met drie punten, tegenover één voor Irak en Oman nadat ze hun openingswedstrijd op een doelpuntloos gelijkspel hielden, terwijl Jemen vierde en laatste werd zonder een score.
De wedstrijd begon snel van beide kanten, waarbij het Jemenitische team de doeldreiging initieerde via Abdul-Waseeh Al-Matari met een krachtig schot dat briljant werd gered door Nawaf Al-Aqidi, de doelman van Al-Akhdar en Al-Akhdar counterde Turki Al-Ammar. die in de armen belandde van Salem Al-Harish, de keeper van Jemen.
Samihan Al-Nabit slaagde erin de score voor Al-Akhdar te openen met een schot van buiten het strafschopgebied dat in de 18e minuut het net raakte, waarmee het de eerste van 25 goals in de Golf werd.
De Saoedische achtervolging bleef de score consolideren totdat Imad Al-Jadiba Samihan Al-Nabit blokkeerde in het 18e district, dus de Qatarese scheidsrechter, Salman Falahi, kende een penalty toe die Musab Al-Juwair met succes scoorde en het tweede doelpunt scoorde. doelpunt voor Al-Akhdar (34).
Al-Aqeedi redde twee opeenvolgende kansen voor het Jemenitische nationale team om hun doel twee minuten voor het einde van de eerste helft van een doelpunt te redden en de voorsprong van Al-Akhdar te behouden met twee onbeantwoorde goals.
De tweede helft van het Saoedi-Arabische nationale team begon met een kans van Riyad Sharahili, waar zijn schot het buitenste net van het doel van het Jemenitische team raakte, die reageerde met één bal waar Ahmed Fahd het doel bekeerde en Al-Aqeedi, de Saoedische doelman, omzeilde. , en speelde de bal zonder hem erin te kunnen gooien. in een leeg net voordat de Al-Akhdar-verdediging tussenbeide kwam om hem weg te werken in de 58e minuut. Jemenitische druk houdt aan in een poging om de kloof te verkleinen.
Met nog een kwartier te gaan in de oorspronkelijke speeltijd, duwde Saad Al-Shehri, de coach van het Saoedische nationale team, het duo, Nayef Masoud en Saad Al-Nasser, om de aanvallende kant te activeren. , en de controle keerde terug naar de Al-Akhdar-spelers en ze beheersten het spel zoals ze wilden, waardoor de Jemenitische spelers gedwongen werden zich terug te trekken om hun doel te beschermen.
De Qatarese scheidsrechter riep op tot 3 minuten scheidsrechtercompensatie, wat niet resulteerde in een verandering in het resultaat, dus de wedstrijd eindigde met de overwinning van het Saoedische team “2-0”.
Al-Akhdar speelt maandag hun tweede wedstrijd tegen hun Iraakse tegenhanger, de “hosts”, terwijl het Jemenitische team hun tegenstanders uit Oman op dezelfde dag in de tweede ronde treft.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *