Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Georgina Rodriguez, een vriend van de Portugese speler Cristiano Ronaldo, sprak donderdag haar dank uit aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië voor het “geweldige welkom” dat ze met Ronaldo ontving tijdens zijn presentatie als speler in de gelederen van de Saoedische club Al-Nasr, dinsdag.

Rodriguez zei op haar Instagram-profiel: “Veel dank aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië voor dit geweldige welkom. We zijn erg enthousiast over dit nieuwe avontuur met Al-Nasr Club en willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen.”

En ze richtte haar toespraak tot de Portugese speler: “Ik ben echt dankbaar om je zo enthousiast te zien en hand in hand te zien lopen, in dezelfde richting naar een mooie toekomst, altijd met onze mooie familie.”

Het is interessant dat de Portugese vedette dinsdag tegen de media zei dat hij liever bij Al-Nasr Club zou komen, met een gratis transfer voor twee seizoenen tot 2025.

Hij voegde eraan toe: “Veel clubs wilden mij contracteren, maar ik besloot om voor deze club (Al-Nasr) te tekenen vanwege de kans die mij werd gegeven, niet eens voor de ontwikkeling van het voetbal, maar voor de ontwikkeling van andere aspecten in deze.” land (Saoedi-Arabië).”

En hij vervolgde: “Ik weet wat ik wil en wat ik niet wil. Voor mij is dit een kans om voor mij het verschil te maken en, dankzij mijn expertise en ervaringen, in verschillende dingen te helpen en vrouwen in het voetbal aan te moedigen.”

Hij zei: “Ik wil voetbal en dit land een nieuw perspectief geven, en dat heeft me doen besluiten om hierheen te komen en deze kans te grijpen.”

Cristiano Ronaldo legde uit: “Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, ik heb mijn beslissing genomen en ik heb een verantwoordelijkheid die ik wil nemen.”

Ronaldo reageerde op kritiek omdat hij naar Saoedi-Arabië ging en zei dat de Saudi League competitief is, en wees erop dat “dit contract uniek is omdat ik een unieke speler ben. Ik heb veel records gebroken in wedstrijden in Europa, ik wil hier ook records regeren, dat is normaal voor mij.”

En een van de meest prominente voetballers bevestigde dat hij ernaar uitkijkt om met Al-Alamy deel te nemen aan de volgende wedstrijd, wat duidt op de wens om het record te breken.

Musali Al Muammar, voorzitter van de raad van bestuur van Al-Nasr Club, zei dinsdag van zijn kant: “Ronaldo is de beste voetballer voor mij. Beter”.

Al-Alamy-coach Rudi Garcia zei: “Ik ben erg blij dat Ronaldo hier is. Hij is een legende en het is geweldig dat hij hier speelt. Ik wil hem gelukkig maken en ik wil dat hij geniet en wint door te winnen.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *