Al-Adalah First Football Team behaalde hun tweede overwinning in de Saudi Roshen Professional League, ten koste van Al-Fateh, 2-1, in een botsing die hen samenbracht in ronde 12-bijeenkomsten bij de Prince. Abdullah Bin Jalawi-stadion in Al-Ahsa, op vrijdag.
Al-Adalah staat op de 14e plaats, na twee overwinningen, een gelijkspel en 8 nederlagen, waardoor hun score stijgt naar 8 punten, terwijl Al-Fateh hun zesde nederlaag in de competitie leed en 15 punten heeft op de negende plaats.
De doelpunten van de wedstrijd werden gescoord door Aref Al Haidar voor gerechtigheid in “51.” minuten na een voorzet van de Colombiaanse collega Anderson Plata, en in “64.” minuten De Colombiaan Plata gebruikte de voorzet van Abdulaziz Al-Jamaan om het tweede doelpunt van het Al-Adalah-team toe te voegen, waardoor het verschil in “72” kleiner werd in het voordeel van Al-Fateh-schutter Firas Al-Buraikan. minuten. Na de pass kreeg hij van de Algerijn Sofiane Ben Dabka.
Deze overwinning is de tweede overwinning voor Al-Adalah op Al-Fateh, tijdens hun botsingen in de Saudi Professional League-competitie, waar Al-Fateh één keer won en Al-Adalah twee keer.
Het is belangrijk op te merken dat Al-Adala op zondag Al-Hilal zal ontvangen, terwijl Al-Fateh hun tegenhanger, Al-Ettifaq, op donderdag zal ontvangen.

Een dubbele verovering bezorgt gerechtigheid een tweede overwinning

Een dubbele verovering bezorgt gerechtigheid een tweede overwinning

Een dubbele verovering bezorgt gerechtigheid een tweede overwinning

Een dubbele verovering bezorgt gerechtigheid een tweede overwinning

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *