Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De Internationale Criminele Politieorganisatie (INTERPOL) heeft de arrestatie aangekondigd van een Eritrese man in Soedan, gezocht op beschuldiging van mensenhandel en smokkel van duizenden slachtoffers, en werd uitgeleverd aan de VAE na een internationale klopjacht .

Interpol zei in een verklaring dat Kidane Zakarias Habib Maryam, “berucht”, wordt gezocht voor het leiden van een grote criminele organisatie die verantwoordelijk is voor de ontvoering, afpersing en moord op migranten uit Oost-Afrika.

De minister van Binnenlandse Zaken van de Verenigde Arabische Emiraten, Saif bin Zayed Al Nahyan, kondigde op zijn Twitter aan dat het proces van achtervolging en arrestatie van Kidan 9 maanden heeft geduurd.

De 39-jarige Kidane staat sinds 2019 op de radar van Interpol en werd gearresteerd nadat inlichtingen waren gedeeld via “uitgebreide samenwerking” tussen verschillende landen en organisaties.

Interpol verklaarde dat inlichtingen de VAE in staat stelden Zakarias in Soedan te lokaliseren na identificatie van familieleden en witwasactiviteiten.

Het Nederlandse parket zei dat Kidane eerder in Ethiopië was vastgehouden, maar tijdens het verhoor wist te ontsnappen en later werd veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf wegens mensenhandel.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken van de VAE plaatste donderdag een videoclip op Twitter waarin het arrestatieproces wordt getoond en zei dat de broer van Kidan ook in de VAE is gearresteerd, samen met andere mensen die worden beschuldigd van het witwassen van geld. Op de video is te zien dat er bij de gezochte personen een grote hoeveelheid contant geld zou zijn gevonden.

De video toont onscherpe beelden van de gearresteerde man, naar verluidt Kidan, nadat hij was overgedragen en in de VAE aankwam. Het Nederlandse Openbaar Ministerie maakte bekend dat Nederland om zijn uitlevering zou vragen.

“De locatie en arrestatie van Kidan zullen een grote klap toebrengen aan een belangrijke smokkelroute naar Europa en duizenden anderen beschermen tegen uitbuiting door de criminele groep”, aldus Interpol.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *