New York, VS (CNN) – Het juridische team van Elon Musk heeft het hoofd van het openbare investeringsfonds van Saudi-Arabië, Yasser Al-Rumayyan, gedagvaard als onderdeel van een rechtszaak over de tweet van de Tesla-CEO uit 2018 en wat hij zei dat hij overwoog om het privébedrijf over te nemen. gehouden autobedrijf. En hij kreeg er geld voor.

Musk heeft lang volgehouden dat hij de privacy van Tesla overwoog op het moment dat hij tweette en zei dat zijn opmerking over “gegarandeerde financiering” gebaseerd was op besprekingen met het gigantische staatsinvesteringsfonds van Saoedi-Arabië, dat hem volgens hem had aangemoedigd om het bedrijf over te nemen. Hij bood met name aan om meer in Tesla te investeren. Het openbare investeringsfonds van Saoedi-Arabië investeert in entiteiten die belangrijk zijn voor economische groei en zegt dat het vanaf begin 2022 $ 620 miljard aan beheerd vermogen heeft.

Het team van Musk zoekt nu Yasser Al-Rumayyan, het hoofd van het openbare investeringsfonds van Saoedi-Arabië, om te getuigen als onderdeel van de rechtszaak, volgens een dagvaarding ingediend in december en dinsdag ingediend. Het team van Musk nodigde ook drie andere leden van het Saudi Public Investment Fund uit.

Het Saudi Public Investment Fund weigerde commentaar te geven aan CNN op de dagvaardingen.

Tesla-aandeelhouders klaagden Musk in 2018 aan, omdat hij beweerde dat hij geen “gegarandeerde financiering” had voor het privébedrijf voor $ 420 per aandeel, zei hij in een tweet dat jaar, wat leidde tot scherpe schommelingen in Tesla-aandelen die volgens investeerders hen pijn deden. hun beleggingsportefeuilles.

Musk schikte uiteindelijk met de toenmalige Amerikaanse Securities and Exchange Commission over de tweets, nam ontslag als voorzitter van Tesla en stemde ermee in zijn gebruik van sociale media te laten controleren, ook al leek hij het contract meerdere keren te hebben geschonden.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *