Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Cristiano Ronaldo zal de Al-Nasr van Saudi-Arabië voor het eerst minstens twee weken missen, nadat zijn club vrijdag aan Reuters had bevestigd dat de Portugese ster een schorsing van twee wedstrijden moest uitzitten, opgelegd door de voetbalbond.. Voetbal in november 2022.

Ronaldo kreeg een boete nadat hij de telefoon uit de handen van een Everton-fan had geslagen, nadat zijn voormalige club Manchester United was verslagen door Everton.

De FIFA-regels schrijven voor dat zelfs nadat een speler naar een nieuwe bond is verhuisd, elke schorsing van maximaal vier wedstrijden die door voormalige bonden is uitgevaardigd, door de nieuwe bond moet worden uitgezeten.

De schorsing betekent dat Ronaldo op 22 januari voor het eerst kan optreden wanneer Al-Nasr Club het opneemt tegen Al-Nasr in hun thuisstadion, Marsool Park in Riyadh, een jonge ploeg.

Cristiano Ronaldo werd dinsdag onthuld aan zijn team in Marsol Park om de historische ondertekening te vieren.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *