(CNN) — Donderdag kondigde het Amerikaanse ministerie van Financiën in een verklaring aan dat het sancties oplegt aan een netwerk dat de financiering van ISIS in Turkije mogelijk maakt.

Het ministerie zei dat dit netwerk “een belangrijke rol speelde bij het beheer, de overdracht en de distributie van fondsen voor ISIS in de regio”.

Het ministerie van Financiën voegde eraan toe dat de sancties gericht waren tegen 4 personen en twee entiteiten in Turkije, die tegelijkertijd “de tegoeden van de leden van dit netwerk bevroor”.

“De actie van vandaag onderstreept de toewijding van het ministerie van Financiën om het vermogen van ISIS om wereldwijd te opereren te verminderen”, zei Brian Nelson, de ondersecretaris van het ministerie van Financiën voor terrorisme en financiële inlichtingen, in een verklaring.

Hij voegde eraan toe: “Deze sancties en de bijbehorende bevriezing van tegoeden zijn het resultaat van nauwe coördinatie en samenwerking met onze Turkse partners om ISIS-activiteiten in de regio aan te pakken.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *