Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft vrijdag sancties aangekondigd tegen functionarissen die banden hebben met een Iraans defensieproductiebedrijf dat onbemande luchtvaartuigen (drones) ontwerpt en produceert, waarvan er vele zijn verschenen in de oorlog van Rusland tegen Oekraïne.

De sancties waren ook gericht tegen de directeur van de Iraanse Aerospace Industries Organization, die door het Amerikaanse ministerie werd omschreven als “de belangrijkste organisatie die verantwoordelijk is voor het toezicht op de Iraanse programma’s voor ballistische raketten”.

Volgens een persbericht van het ministerie van Financiën hadden de nieuwe Amerikaanse sancties betrekking op “6 leidinggevenden en bestuursleden van de Iraanse Quds Aviation Industry Company”.

Het Office of Foreign Assets Control van het Amerikaanse ministerie van Financiën zei dat Iran “deze drones heeft overgedragen voor gebruik in de niet-uitgelokte agressie van Rusland tegen Oekraïne”.

“We zullen elk instrument dat tot onze beschikking staat blijven gebruiken om Poetin de wapens te ontzeggen die hij gebruikt om zijn meedogenloze en niet-uitgelokte oorlog tegen Oekraïne te voeren”, zei minister van Financiën Janet Yellen in een verklaring.

“De afhankelijkheid van het Kremlin van leveranciers in laatste instantie, zoals Iran, toont hun wanhoop aan tegenover het moedige Oekraïense verzet en het succes van onze wereldwijde coalitie bij het verstoren van de Russische militaire toeleveringsketens, waardoor ze de wapens worden ontnomen die ze nodig hebben om wapens te vervangen die verloren zijn gegaan op het slagveld. ” voegde Yellen eraan toe.

“De Verenigde Staten zullen snel optreden tegen individuen en entiteiten die Irans programma’s voor drones en ballistische raketten ondersteunen en zullen het Oekraïense volk resoluut steunen”, zei ze.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *