Het eerste voetbalteam van Al-Hilal, Al-Ittihad, leed hun eerste nederlaag in de Saudi Roshen League, nadat ze hen zonder antwoord hadden verslagen in de 12e ronde van de competitie, in de Classic, in King Abdullah Sports City in Jeddah. , op donderdag.
Al-Azraq won de overwinning dankzij de Nigeriaanse aanvaller Odion Ighalo, die het enige doelpunt van de wedstrijd scoorde, om Al-Azraq terug te brengen naar de winning streak, na gelijkspel in de voorgaande twee rondes, waardoor hun score naar 25 punten steeg en naar de derde plaats sprong plaats, terwijl Al-Ittihad op 24 punten bleef en zakte naar de vierde plaats.
De wedstrijd was er getuige van dat Daniele Orsato, de scheidsrechter van de wedstrijd, in de 30e minuut een rode kaart toonde aan de Marokkaan Fouad Maghamer, de vertaler van Al Hilal.
De wedstrijd begon fel en snel aan de kant van de twee teams, en Capital Blue werd geopend door de Nigeriaan Odion Ighalo, die een voorzet van de Braziliaan Michel Delgado gebruikte om de bal in de 13e minuut gemakkelijk in het net te krijgen, en de Braziliaan Coronado, een speler van het westerse team, probeerde met een sterke gelijkmaker te maken met een schot dat van richting werd veranderd door doelman Abdullah Al-Mayouf. Halve maan.
De wedstrijd zette het debat tussen de twee teams voort en Ighalo kwam dicht bij een verdubbeling van de score, ware het niet dat een geweldige redding van de Braziliaan Marcelo Grohe, de doelman van Al-Ittihad, en Al-Mayouf reageerde met een nieuwe redding van Abdulaziz Al. – Bishi schoot, zodat de eerste helft eindigde met een doelpunt van de gasten over de thuisploeg.
De tweede helft begon met een kans voor de alliantie, toen de Marokkaan Abd al-Razzaq Hamdallah, de spits van de ploeg, alleen stond met doelman Maouf, die er handig mee omging en de lat raakte en de kans op de gelijkmaker voor thuis miste. team.
De Al-Ittihad-spelers bleven aandringen, maar hun drang naar de gelijkmaker stuitte op de sterke verdedigende organisatie van de Al-Hilal-spelers, die hun opmars wisten vast te houden tot het laatste fluitsignaal.
Al-Ittihad ontvangt Al-Batin op zaterdag 14 januari, terwijl Al-Hilal aanstaande dinsdag gastheer is van collega Al-Raed in de 15e ronde van de competitie.

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

Al-Hilal staat op... en Al-Ittihad lijdt zijn eerste verlies

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *