Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Het Saoedische Ministerie van Hajj en Umrah heeft donderdag aangekondigd dat pelgrims uit het Koninkrijk vervroegd kunnen inschrijven via de website van het ministerie en de “Nusk”-app voor degenen die de rituelen willen uitvoeren. Hajj voor het lopende jaar, en voegde eraan toe dat vrouwen de hadj mogen aanvragen zonder Muharram.

En het ministerie verklaarde in een verklaring: “Een van de belangrijkste controlevereisten is de aanwezigheid (van nationale identiteit) voor burgers of ingezeten identiteit) voor inwoners van het Koninkrijk, die geldig is tot het einde van de maand Dhul-Hijjat. , tenminste voor degenen die de hadj-rituelen willen uitvoeren, en de minimale toepassing voor het uitvoeren van de hadj voor dit jaar zal 12 jaar zijn, waarbij de prioriteit voor het aanvragen zal worden gegeven aan degenen die de hadj niet eerder hebben uitgevoerd.

En ze vervolgde: “Alle kandidaten moeten de immunisatie voltooien met vaccins tegen het coronavirus (Covid-19) en seizoensgriep, naast het verkrijgen van een geldig vaccinatiecertificaat dat bewijst dat ze het ACYW-vaccin tegen viervoudige meningitis hebben ontvangen, ten minste 10 dagen voordat ze naar de hadj komen.”

Het ministerie zei dat “Hajj-pakketten voor burgers en inwoners van het Koninkrijk bestaan ​​in 4 verschillende categorieën tegen redelijke prijzen, waaronder een economy-pakket vanaf 3.984 riyals”, en wees op “diversificatie van betalingsopties, hetzij volledige betaling of gedeeltelijke betaling in 3 termijnen.”

Het ministerie benadrukte dat “het contracteren en verlenen van diensten met betrekking tot de hadj plaatsvindt via bedrijven en instellingen die een vergunning van het ministerie hebben om diensten te verlenen aan pelgrims uit het Koninkrijk en die op de website van het ministerie staan ​​vermeld, en dat de aanvraag voor het uitvoeren van de hadj wordt gemaakt door de pelgrim zelf, maar pas op dat u geen contracten sluit met campagnes of bedrijven die geen vergunning hebben van het ministerie van hadj en umrah of die niet op de website van het ministerie staan ​​vermeld.

Ze benadrukte ook de noodzaak om de diensten die bij de pakketten zijn inbegrepen bij het boeken te herzien om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn voordat de reservering wordt voltooid, en om de juistheid van de gegevens te waarborgen bij het invoeren van gegevens en het selecteren van het pakket, en niet om het gebruik van de mobiele telefoon te herhalen nummer voor aanmelding. voor een ander verzoek.

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *