Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten van sociale media plaatsten een videoclip van een persoon die een overheidsfunctionaris mishandelde vanuit zijn auto, wat leidde tot reacties.

En het Saoedische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft een “gecamoufleerde” videoclip gepubliceerd via zijn account op de Snapchat-website.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken stelt in een verklaring: “De politie van het gouvernement Al Bukayriyah, regio Al-Qassim, heeft een burger gearresteerd wegens het documenteren en publiceren van inhoud die in strijd is met het systeem voor de bestrijding van informatiecriminaliteit door een ambtenaar verbaal te beledigen tijdens de uitvoering van zijn taken. .”

En de MUP vervolgt in een verklaring: “Hij is aangehouden, er zijn regelmatig maatregelen tegen hem genomen en hij is voorgeleid aan het Openbaar Ministerie.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *