Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media verspreidden een valse foto van een identiteitskaart voor inwoners van het Koninkrijk Saoedi-Arabië met de tekst “King of Law” in een beschrijving van Georgina’s relatie met haar partner, de Portugese ster Cristiano Ronaldo , wat aanleiding gaf tot terugslag en oproepen tot vervolging van degenen die standhouden. achter deze vervalsing.

CNN Arabic heeft contact opgenomen met de Saoedische autoriteiten voor commentaar, dat op het moment van schrijven onbeantwoord blijft.

Dit komt na wijdverbreide interactie die werd aangewakkerd door de aankondiging van het contract van de Saoedische club Al-Nasr met de 37-jarige Portugese ster voor een periode van twee jaar tot 2025.

In reactie op kritiek op zijn vertrek naar Saudi-Arabië zei Ronaldo dat de Saudi League competitief is, en wees hij erop dat “dit contract uniek is omdat ik een unieke speler ben. Ik heb veel records gebroken in wedstrijden in Europa. Ik wil ook hier de records regeren.” Het is normaal voor mij.”

Musali Al Muammar, voorzitter van de raad van bestuur van Al-Nasr Club, zei: “Ronaldo is de beste voetballer voor mij. Hij is een aanwinst voor ons, de Saoedische competitie en het Saoedische voetbal. De aanwezigheid van een speler van deze grootte geeft aan dat er een duidelijke visie is om de bal van de ene fase naar de andere te verplaatsen.”

GET FREE MONEY RIGHT NOW PAYPAL HOW TO MAKE MONEY FOR PAYPAL FREE [VYQN6R] FREE $1000 PAYPAL [ZTGIHJ] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [HROV1C] FREE PAYPAL CODES NO SURVEY [0UBLKI] FREE 5 PAYPAL INSTANTLY [IIDWJK] HOW TO GET FREE PAYPAL MONEY ZU5GJ0HCRRC [GI49II] FREE $10 PAYPAL INSTANTLY 2022 [XBWQQW] PAYPAL GOOGLE PLAY 5 [ZRL9SI] FREE MONEY CODES FOR PAYPAL [R42547] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [YRASYE] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [2JWB2S] PAYPAL $10 REWARD EMAIL [9Q7MAO] SEND MONEY ON PAYPAL FOR FREE [I7R77D] PAYPAL $10 REWARD 2022 [X9GLIC] HOW TO EARN MONEY FOR PAYPAL FREE [J9525B] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [M71GX6] GET $10 FREE PAYPAL MONEY [8LHNS4] HOW TO GET 20$ ON PAYPAL FAST [TDKZ2N] FREE MONEY WITH PAYPAL [WN4NNB] FREE 100 PAYPAL MONEY INSTANTLY [UMFU50]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *